Thriving in a disrupted world | Mercer

Thriving in a disrupted world

Our Thinking

Å blomstre i en forstyrret verden

Den fjerde industrielle revolusjonen, endring av arbeidsstyrkenes demografi og de ansattes skiftende forventninger utfordrer hva det betyr å "gå på jobb". Hvordan er bedriften din posisjonert til å reagere på disse trendene?

Hva som kreves for å utvikle

I dagens dynamiske forretningsmiljø er det ikke nok for bedrifter å overleve - de må utvikle seg.
Basert på en nylig undersøkelse av mer enn 800 HR og bedriftsledere i 57 land på tvers av 26 næringer, definerer Mercer hvordan vi kan tenke annerledes om arbeidskraften i fremtiden og hva det betyr å utvikle i en forstyrret verden.

 

Last ned vår whitepaper for å lære mer.

Hva definerer en utviklende arbeidsstyrke? Tillitt, åpenhet og inkludering.

 

Når du går inn i en utviklende organisasjon er det en ting som er klart; arbeiderne er motiverte for å jobbe. Disse organisasjonene har en åpenbar buzz – en følelse av energi og entusiasme som er både attraktivt og stimulerende. Voksende organisasjoner skaper arbeidsmiljøer som motiverer de ansatte. Og resultatene snakker for seg selv.. Bedrifter som opererer med agile og visjon-fokuserte  kulturer har større sannsynlighet å oppleve finansiell suksess. I følge foreløpig forskning har Mercer funnet en positiv tidsforsinkende korrelasjoner mellom inntektsvekst og ansattes oppfatninger av organisatorisk smidighet og målrettethet. 

 

Last ned Whitepaper: Utvikling i en forstyrret verden, for å lære mer om å skape en utviklende organisasjon.

 

  Last ned Whitepaper: Utvikling i en forstyrret verden, for å lære mer om å skape en utviklende organisasjon.
Du vil motta rapporten via e-post.
*Obligatoriske felt