HR må endre seg | Mercer Norge

HR Transformation - It's time to redefine the value of HR | Mercer 2017

Våre publikasjoner / Morgendagens arbeidsstyrke

2017 HR Transformation: HR må endre seg
Calendar06 september 2017

I følge Mercers 2017 Global Talent Trends Study planlegger mer enn 90 % av C-suite Executives å omforme organisasjonen i 2017, men nesten halvparten mener HR ikke har de nødvendige analyser og beslutingsunderslag som skal til. Resultatet av nylige HR-undersøkelser viser at:

  • Høyt presterende HR avdelinger utnytter en sentralisert struktur som er avhengig av Centers of Excellence, HR Business Partners og HR Shared Services
  • Høyt presterende organisasjoner bruker langt mer teknologi enn organisasjoner med middels eller lave prestasjoner, og det er det fortsatt rom for forbedring
  • Få HR-avdeligner planlegger å bytte fra den gjeldende modellen for Centers of Excellence, HR Business Partners og HR Shared Services.

Det er verdt å merke seg at 71 % av høytpresterende HR avdelinger har både Centers of Excellence, HR Business Partners og HR Shared Services.

Lytt til en av våre regionale webcasts for å høre hva Mercers Tankeledere tenker om den kommende HR transformasjonen, og deres forslag til hvordan HR bør forandre seg:

Forskningen viser også regionale forskjeller mellom HR-modeller. Den har vist at selv om en sentralisert modell er det mest effektive globalt sett, er en hybrid den vanligste modellen i Latin Amerika – nesten halvparten av alle organisasjoner benytter seg av den. I 78 % av Asia-Pacific organisasjonene rapporterer lønningsavdelingen til HR (den høyeste prosentandelen av alle regionene). Midt Østen, har høyest prosentandel av selskaper med mer enn 20 000 ansatte – mange av dem globale. I Nord Amerika planlegger over halvparten av selskapene å opprettholde HR-utgiftene slik de er i dag.

  Last ned Mercers '2017 HR Transformation: HR må endre seg' rapport
Du vil motta rapporten via e-post.
*Obligatoriske felt