Mennesker først: Fremtiden til byer etter COVID 

illustration of people first city

Ny utgivelse:
Hvordan kan vi bygge bro over helsekapitalgapet for å skape "folk-første byer"?

Mennesker over hele verden sliter med effektene av flere overlappende utfordringer. COVID-19, klimaendringer, sosial ulikhet, forstyrrelser i forsyningskjeden, vedvarende høy inflasjon og sannsynligheten for lavkonjunktur utgjør betydelige hindringer for å fremme sunne samfunn og bygge klimamotstand.

Byer konsentrerer disse utfordringene, men kan også holde nøkkelen til å overvinne dem.

Selv om kulturelle skift har endret måten vi lever og arbeider på, fortsetter byene å blomstre. I dag bor mer enn halvparten av verdens befolkning (55 %) i byer, opp fra bare 30 % i 1950. Og innen 2050 forventes dette tallet å stige til 70 %, med anslagsvis 2,5 milliarder mennesker som migrerer til urbane områder de neste 20 årene.

Til tross for spekulasjoner vil byer være sentre for rikdom, velstand, kreativitet og innovasjon.

Ansatte ber om sunnere samfunn som støtter velvære

I etter-COVID-miljøet og en "kontinuerlig krise" -æra søker arbeidstakere i økende grad hjelp og vender seg til arbeidsgiverne sine for støtte. Prioritering av helse og velvære for alle ansatte er nå avgjørende.

Bedrifter har mulighet til å håndtere økonomiske, sosiale, helsemessige og økonomiske ulikheter.

En konsentrert urban befolkning betyr en konsentrasjon av økonomiske og samfunnsmessige problemer. I dag forventer to av tre store byer at klimaendringene vil kompromittere sine offentlige helsetjenester alvorlig.

Å tilby et bredt spekter av fordeler er ikke lenger nok. De fleste ønsker å jobbe for selskaper som har en positiv innvirkning på verden. Ifølge Paul Polmans Net Positive Employee Barometer: Fra stille slutte til bevisst slutte, sier nesten halvparten av ansatte at de ville vurdere å si opp hvis selskapets verdier ikke stemmer overens med sine egne.

Vårt svar: Bruk ansattfordeler som et uttrykk for firmaets verdier. 

Oppdag hvordan det å investere i ansattes helse og trivsel er det rette å gjøre for virksomheten og samfunnet i vår siste artikkel, som inkluderer:

  • Innsikt fra mercers nyeste helseundersøkelse på forespørsel: En global undersøkelse som forstår hvordan arbeidsstyrkens behov og holdninger rundt ansattes fordeler endres som svar på 21. plass Problemer i århundret

  • Unike perspektiver fra vår diskusjon om hvordan bedrifter kan forbedre livene til alle de berører for en bratt økning i langsiktig aksjonæravkastning (med Paul Polman, Unilever CEO fra 2009 til 2019, bedriftsleder, kampanjespiller og medforfatter av netto positiv: Hvordan modige selskaper trives ved å gi mer enn de tar)

Følg med! Det vil komme mer fra Mercer og våre Marsh McLennan kolleger.

Om forfatteren(e)
Samira Elasmar

Som & vekstmarkedsekspansjonsleder hos Mercer er mitt primære mål å drive vekstinitiativer med sterk vekt på å ekspandere til nye markeder og byer. Sentralt i min rolle er forståelsen av utfordringene klienter står overfor på lokalt og globalt nivå, slik at jeg kan oversette denne forståelsen til konkrete løsninger. Ved å dypt forstå de spesifikke behovene og vanskelighetene i hvert marked og by, er vi hos Mercer forpliktet til å levere skreddersydde løsninger som effektivt imøtekommer våre kunders behov, og gir dem mulighet til å trives i sine unike miljøer. Gjennom disse handlingene oppnår vi ikke bare bærekraftig vekst, men posisjonerer også Mercer og Marsh McLennan som bransjeledere, kjent for vår evne til å møte kundenes behov og overgå deres forventninger.

Relaterte løsninger
    Relevant innsikt