Nødvendige strategier for å redusere pensjonsunderskuddet

Hvor godt forberedt er vi på å kunne forsørge oss selv og fremtidige generasjoner i pensjonstilværelsen?  For øyeblikket er det et globalt underskudd på pensjonsavsetninger på 70 billioner amerikanske dollar, og underskuddet vokser hele tiden. Å sette denne utfordringen på dagsorden vil kreve samordnede handlinger fra myndigheter, arbeidsgivere, finansinstitusjoner og hver og en av oss.  

Mercers nye rapport “Bold Ideas for Mending the Long-Term Saving Gap”, er en del av vår ambisjon om å forbedre individers økonomiske sikkerhet verden over. Det er behov for djerve løsninger og jakten på disse løsningene ligger i kjernen av det Mercer jobber med – å gjøre en forskjell i menneskers liv ved å forbedre deres helse, økonomi og karriere.

I Mercers nye rapport legges det frem fire nødvendige strategier for å redusere pensjonsunderskuddet.

  1. Start en revolusjon innen langsiktig sparing: Endre vår holdning til langsiktig sparing til en positiv erfaring som kan gjøre det «kult» å spare, akkurat som fitnessrevolusjonen på 70-tallet som gjorde trening trendy.
  2. Hjelp forbrukere til å forstå hva «god økonomisk planlegging» betyr: Gi forbrukere tilgang til gode verktøy, standardiserte løsninger, og rådgivning som kan forbedre deres økonomiske forståelse.
  3. Utvikle smarte systemer som hjelper oss å spare tilstrekkelig: Med tanke på alt som konkurrerer om en forbrukers penger, og at forbruk i dag prioriteres høyere enn langsiktig sparing og økonomisk sikkerhet, er ikke frivillig langsiktig sparing nok.
  4. Omdefiner jobb og pensjon: Nå som pensjonsalderen øker er det viktig å beholde motiverte ansatte lengre som en konkurransefordel i kampen om de beste medarbeiderne.
Dersom det ikke gjøres umiddelbare tiltak vil gapet mellom årlig inntekt og sparing i dagens utdaterte pensjonssystem i de åtte største landene øke til 400 billioner dollar innen 2050 – en daglig vekst på 28 milliarder dollar.

Ved å innføre kreativ og strategisk tenking, kan vi påvirke fremtiden. Last ned Mercers rapport «Bold Ideas for Mending the Long Term Saving Gap», for å lære mer om disse ideene og faktorene som bidrar til økt langsiktig sparing. Sammen kan vi få kontroll på underskuddet.

Last ned din kopi av "Bold Ideas for Mending the Long-term Saving Gap"-rapporten

Fyll inn detaljene under for å motta rapporten på e-post. Hvis du ikke har aktivert popup-blokkering, vil nettleseren din be deg laste ned artikkelen eller vise den i et nytt vindu.
*Obligatoriske felt