Bærekraftig Investering

Bærekraftige investeringer: Integrering av ESG risiko og muligheter i investeringsprosessen.

Investeringsrådgivning

Bærekraftig Investering

De globale initiativene som baner veien

30 globale initiativ som driver investering i bærekraftig infrastruktur

Lær mer om viktigheten av bærekraftig infrastruktur, og de mulige utfordringene og løsningene du kan møte på.
I denne rapporten kan du lese mer om de globale initiativene som fokuserer på utfordringene innen investering i bærekraftig infrastruktur – og hvordan du kan bruke dem for å adressere finansieringsgapet.

Kategorisering av initiativene

Mercer og Inter- American Development Bank har identifisert 30 initiativ som har bærekraftig infrastruktur som fokus, støtter investering innen bærekraft og som har vekst eller stort potensiale for vekst (gjennom medlemskap).

Sustainable Infrastructure - Categorizing the Initiatives

Den private sektoren, spesielt institusjonelle investorer som pensjonskasser, investeringsforvaltere og forsikringsselskaper, er potensielt en betydelig finansieringskilde for bærekraftige infrastrukturprosjekter.

“Building a Bridge to Sustainable Infrastructure” vurderer innflytelsen fra de globale tiltakene som er rettet mot å håndtere hindringene for private investeringer i bærekraftig infrastruktur. Siden 2013 har vi sett at aktiviteter som er målrettet mot å påvirke investorens tankegang, får betydelig fart - en kritisk utvikling gitt at investorallokeringene må skje hurtig for å lukke finansieringsgapet.

Et viktig funn i rapporten er at mens det er mange tiltak som arbeider for å fremme investeringer i bærekraftig infrastruktur, er det behov for forbedret samarbeid. Rapporten foreslår fire trinn:

Sustainable Infrastructure - Next Steps

  Last ned rapporten «Building a Bridge to Sustainable Infrastructure»
Fyll ut skjemaet under og motta link for å laste ned rapporten.
*Obligatoriske felt