30 globale initiativ som driver investering i bærekraftig infrastruktur

Lær mer om viktigheten av bærekraftig infrastruktur, og de mulige utfordringene og løsningene du kan møte på.
I denne rapporten kan du lese mer om de globale initiativene som fokuserer på utfordringene innen investering i bærekraftig infrastruktur – og hvordan du kan bruke dem for å adressere finansieringsgapet.

Kategorisering av initiativene

Mercer og Inter- American Development Bank har identifisert 30 initiativ som har bærekraftig infrastruktur som fokus, støtter investering innen bærekraft og som har vekst eller stort potensiale for vekst (gjennom medlemskap).

 

Den private sektoren, spesielt institusjonelle investorer som pensjonskasser, investeringsforvaltere og forsikringsselskaper, er potensielt en betydelig finansieringskilde for bærekraftige infrastrukturprosjekter.“Building a Bridge to Sustainable Infrastructure” vurderer innflytelsen fra de globale tiltakene som er rettet mot å håndtere hindringene for private investeringer i bærekraftig infrastruktur. Siden 2013 har vi sett at aktiviteter som er målrettet mot å påvirke investorens tankegang, får betydelig fart - en kritisk utvikling gitt at investorallokeringene må skje hurtig for å lukke finansieringsgapet.

 

Et viktig funn i rapporten er at mens det er mange tiltak som arbeider for å fremme investeringer i bærekraftig infrastruktur, er det behov for forbedret samarbeid. Rapporten foreslår fire trinn:

Sustainable Infrastructure - Next Steps

Last ned rapporten «Building a Bridge to Sustainable Infrastructure»

Fyll ut skjemaet under og motta link for å laste ned rapporten.

*Required Fields