Hva vil være de nye kravene som vil påvirker hvordan vi lever, jobber og sparer? Mercers Healthy, Wealthy and Work-Wise: The New Imperatives for Financial Security undersøker kreftene som påvirker hvordan folk bor, jobber og sparer. Undersøkelsen er utført i 12 land, med 7.000 voksne og 600 ledere fra privat og offentlig sektor. Forskningen identifiserer viktige krav til økonomisk sikkerhet innen helse, handling, teknologi og strukturer.

 

Last ned rapporten for å se hvordan økonomisk trygghet påvirker attraktivitet, lojalitet, produktivitet.

 

Med Healthy, Wealthy and Work-Wise vil Mercer gi myndigheter, arbeidsgivere og individer innsikt, data og teknologidrevne løsninger som vil være helt nødvendige for å møte denne utfordringen. Med bidrag fra partnere som World Economic Forum, Stanford Longevity Center og the Milken Institute, bringer vi eksperter sammen for å hjelpe mennesker verden over med å leve sine liv slik de vil i dag, og sikre seg den livskvaliteten de ønsker i morgen.

 

Bli med for å undersøke hva ledere tror vil være de største fremskrittene som vil påvirker hvordan vi lever, jobber og sparer. Dette inkluderer også strukturelle og teknologiske endringer som trengs for å takle det økonomiske sikkerhetsgapet i risikosegmenter.

 

Time to retire retirement

  • 60 prosent av nordmenn forventer å fortsette å jobbe etter pensjonsalder eller aldri pensjonere seg.
  • 80 prosent av nordmenn forventes å leve over 80 år, men 30 prosent forventes å ha råd til det.
  • 82 prosent av nordmenn sier de ville hatt det bedre på jobb, hatt mer lojalitet til arbeidsgiver og mindre økonomisk stress dersom ansattgoder var bedre.

 

Hvordan Mercer kan hjelpe

Stress grunnet økonomisk sikkerhet påvirker alle land, organisasjoner og mennesker. Den blir beskrevet som den neste globale krisen.

Bare 30% av respondentene er sikre på at de vil kunne trygt pensjonere seg, mens 60% forventer ikke å kunne pensjonere seg i det hele tatt. Ledere må derfor samarbeide for å sikre at økonomisk sikkerhet ikke blir neste generasjons byrde.

Tiden for å dyrke økonomisk trygghet er nå. Mercers kan bidra med å implementere skreddersydde tiltak for å redusere de ansattes økonomiske bekymringer, mens arbeidsgivere kan fokusere på å øke arbeidsstyrkenes engasjement og produktivitet.

Ønsker du mer informasjon? Våre eksperter hjelper deg gjerne.

 

Tilbakeblikk fra Davos

 

Den 24. januar hadde World Economic Forums sitt årlige møte i Davos, Sveits. Her samlet Mercers CEO Julio Portalatin og Global Leader for Individual Wealth Renée McGowan ledere fra offentlig og privat sektor – for å utforske nye tilnærminger som tar sikte på økonomisk sikkerhet og redusere det langsiktige pensjonsgapet.

Last ned "Økonomisk Trygghet" rapporten

Du vil motta rapporten via e-post.

*Required Fields
Mer på Økonomiske Trygghet