Talent | Mercer Norge

Talent | Mercer Norge

Våre forretningsområder
Talent

bindeleddet mellom karriere, medarbeidere og bedriftsresultater

Utfordringene med å rekruttere, utvikle og holde på de rette ansatte har aldri vært vanskeligere. Det er mangel på høyt kvalifiserte næringslivsledere, og endringer innen teknologi og næringsliv øker etterspørselen etter dyktige medarbeidere.  Mercer hjelper organisasjoner med å finne nye måter å forbedre resultatet på ved å tiltrekke og beholde de rette medarbeiderne for bedriften. 

Strategi - implementering - suksess

Mercer har unik kompetanse til å hjelpe organisasjoner med å utarbeide og gjennomføre avanserte medarbeiderstrategier, enten det er for en multinasjonal organisasjon eller et lokalt selskap som forsøker å vokse i sitt marked. Vi tilbyr rådgivning, analyse og datadrevet innsikt som hjelper organisasjoner med å ta faktabaserte beslutninger.

Mercer kan hjelpe organisasjoner med å tilpasse forretningsmål til dagens nye og stadig skiftende realiteter. Vi samarbeider med kunder om å beregne behov for bemanning, engasjere medarbeidere, mobilisere arbeidsstyrken, kompensasjon og utvikle kompetanse.

Konsulenter over hele verden

Mercers størrelse, tilstedeværelse og globale rekkevidde er en fordel for organisasjoner som ønsker rådgivning og veiledning. Våre konsulenter samarbeider, deler vellykkede strategier og skreddersyr dem for å oppfylle kundens spesifikke behov. Det setter konsulentene våre i stand til å levere strategier og implementeringer som er velprøvd og dokumentert.

Innsikt og løsninger for den virkelige verden

Mercer hjelper med å skaffe relevant innsikt som kan bistå i etableringen av en god strategi for bemanning i din bedrift. Vi utfører grundig studie av trendene, utfordringene og dataene ved hjelp av stadig utvikling av våre robuste verktøy, kalkulatorer og databaser.

Hvis du vil vite hvordan Mercer kan hjelpe din organisasjon med å beholde og utvikle medarbeidere som skaper resultater, fyller du ut infoboksen nedenfor.

Snakk med oss på Social Media

Mercer Talent Leveranser

Bemanningsstrategi

Ved å kombinere HR data, undersøkelser og rådgivning, kan vi hjelpe deg å lage den beste planen for din arbeidsstyrke.
Les mer

Kompensasjon og belønning

Behold de rette ansatte ved å ha den rette strategien for belønning i din organisasjon.
Les mer

Kompensasjon ledelse og styre

Mercer konsulenter innen belønning er rådgivere til toppledelsen og styret i offentlige og private selskap.
Les mer

Mercers Pensjonsundersøkelse 2017

Har virksomheten din behov for oppdatert informasjon om pensjonen Marked i Norge, eller dokumentert benchmarking? Få vår omfattende årlige pensjonsundersøkelse.
Les mer

HR Transformasjon

I dagens internasjonale samfunn er lokale HR avdelinger nødt til å ha de beste rutiner og oppdatert kunnskap for å kunne henge med i det stadig skiftende miljøet.
Les mer

Kommunikasjon til ansatte

Om du endrer bedriftens forretningsstrategi, organisering eller pensjonsordning, kan måten du kommuniserer informasjon om organisatoriske endringer på til dine ansatte være avgjørende.
Les mer

Mobility

Mercer kan hjelpe deg med å oppfylle organisasjonens spesifikke behov for utestasjonering, med praktiske råd bak data.
Les mer
  Snakk med en Mercer Talent konsulent
Vi vil kontakte deg innen kort tid. *Obligatoriske felt.
*Obligatoriske felt