Friske, sunne medarbeidere hever moralen, øker produktiviteten og forbedrer bunnlinja. Mercer er opptatt av å hjelpe organisasjoner med å finne den rette blandingen av goder for alle medarbeiderne til en kostnad som er rimelig og kontrollerbar.

 

Innovativ endring
Mercer bidrar til å redefinere helse, velferd og andre viktige goder. Vår globale tilstedeværelse gjør at vi kan forsyne multinasjonale og lokale organisasjoner med nyskapende helseprogrammer skreddersydd etter lokale behov og forskrifter. I USA, for eksempel, bidrar Mercer Marketplace™ til å dekke behovene for ansattgoder for hele arbeidsstyrken, mens nye løsninger som frivillige ansattgoder, totalhelsestyring og apotekgoder gir medarbeiderne enda større valgmuligheter.

 

Sunnere medarbeidere, sunnere bedrifter
Forbindelsen mellom sunne, friske medarbeidere og produktivitet lar seg ikke nekte. Inntektstap på grunn av fravær og permisjon tærer på bunnlinja. Mercer kan hjelpe organisasjoner med å utarbeide, styre og forvalte helse- og velferdsprogrammer. Vi leverer en serie råd og løsninger, deriblant globale helsemeglerløsninger, forhandlerutvikling og -revisjon, livs- og uføreforvaltning samt måling av helseleverandørutvikling – det hele utviklet for å holde medarbeiderne friske og fornøyde.

Snakk med en Mercer Health and Benefits konsulent

Vi vil kontakte deg innen kort tid. *Obligatoriske felt.

*Required Fields