Health and Benefits | Mercer Norge

Health and Benefits | Mercer Norge

Våre forretningsområder
Health and Benefits

Friske, sunne medarbeidere hever moralen, øker produktiviteten og forbedrer bunnlinja. Mercer er opptatt av å hjelpe organisasjoner med å finne den rette blandingen av goder for alle medarbeiderne til en kostnad som er rimelig og kontrollerbar.

Innovativ endring
Mercer bidrar til å redefinere helse, velferd og andre viktige goder. Vår globale tilstedeværelse gjør at vi kan forsyne multinasjonale og lokale organisasjoner med nyskapende helseprogrammer skreddersydd etter lokale behov og forskrifter. I USA, for eksempel, bidrar Mercer Marketplace™ til å dekke behovene for ansattgoder for hele arbeidsstyrken, mens nye løsninger som frivillige ansattgoder, totalhelsestyring og apotekgoder gir medarbeiderne enda større valgmuligheter.

Sunnere medarbeidere, sunnere bedrifter
Forbindelsen mellom sunne, friske medarbeidere og produktivitet lar seg ikke nekte. Inntektstap på grunn av fravær og permisjon tærer på bunnlinja. Mercer kan hjelpe organisasjoner med å utarbeide, styre og forvalte helse- og velferdsprogrammer. Vi leverer en serie råd og løsninger, deriblant globale helsemeglerløsninger, forhandlerutvikling og -revisjon, livs- og uføreforvaltning samt måling av helseleverandørutvikling – det hele utviklet for å holde medarbeiderne friske og fornøyde.

Snakk med oss på Social Media

Mercer Health and Benefits Leveranser

Pensjon- og forsikringsmegling

Vi hjelper bedrifter med å begrense risiko og kostnader, optimere løsninger, samt sikre konkurransedyktige ansattgoder som tiltrekker seg de beste medarbeiderne.
Les mer (Engelsk)

Frivillige forsikringer

Mercer gir attraktive betingelser til ansatte, og full kostnadskontroll for bedriften– vinn vinn for begge parter.
Les mer (Engelsk)

Globale løsninger

Vår ekspertise og tilstedeværelse i over 130 land hjelper internasjonale bedrifter å ta et globalt grep over ansattgoder.
Les mer (Engelsk)

Innkjøpsfellesskap og anbud

Vi benytter vår lokale og globale kapasitet til å fasilitere innkjøpsfelleskap for mindre virksomheter og de beste markedsmessige betingelser for alle våre kunder.
Kontakt
  Snakk med en Mercer Health and Benefits konsulent
Vi vil kontakte deg innen kort tid. *Obligatoriske felt.
*Obligatoriske felt