Om Mercer Norge

Om Mercer Norge

Om Mercer

Mercer hjelper arbeidsgivere og arbeidstakere med å ta gode beslutninger som bidrar til karriereutvikling og økonomisk trygghet.

Vi jobber med å skape en tryggere og bedre fremtid for våre kunder og deres ansatte gjennom bedre og rimeligere forsikringsordninger, mer bærekraftige pensjonsordninger og kompensasjonsprogrammer tilpasset bedriftens strategi og konkurransesituasjon i arbeidsmarkedet. Som endringsveiledere bruker vi analyse og innsikt, vi forutser og forstår virkningen av de enkelte forretningsmessige beslutninger, både nå og i fremtiden. Vi ser folks nåværende og fremtidige behov med et innovativt blikk, helhetlig syn, spesialisert kompetanse, og analytiske evner, som styrker enhver idé og løsning vi tilbyr.

I mer enn 80 år har vi omsatt innsikt til handling, slik at mennesker verden over har mulighet for god helse, et godt arbeidsliv og en trygg pensjon. Hos Mercer sier vi at det er vi som i dag former morgendagen.

Mercer er representert i mer enn 130 land, har over 23.000 ansatte og er en del av Marsh & McLennan Companies (MMC). I Norge er vi ca. 50 ansatte. Som en global aktør kan vi tilby unike produkter og tjenester for multinasjonale bedrifter.

Våre verdier

Våre grunnleggende verdier forener oss som bedrift - på tvers av kontorer og geografiske områder, selskaper og løsninger, generasjoner og kulturer. Mer enn 28.000 selskaper og deres ansatte verden over trives i samarbeidet med Mercer fordi vi mener at:

  • Det er enkeltmenneskene som står i sentrum. Det er de som driver vår innovasjon, våre løsninger, og vår lidenskap.
  • Fremtiden skapes av valgene vi tar i dag. Når vi står sammen har vi mulighet til å skape en sunnere, gladere og mer givende morgendag.

Dette formålet forener våre kolleger verden over, og disse prinsippene reflekterer vår forpliktelse overfor individene og familiene hvis liv vi påvirker hver eneste dag.

Vår historie

Helt fra starten har vi jobbet med å sette folks fremtid først. I 1945, startet William M. Mercer Ltd. i Canada og vokste til en ledende tjenesteleverandør for forsikringer og goder. I 1959 ble selskapet kjøpt opp av Marsh & McLennan Companies og gjennom vekst og oppkjøp utviklet det seg til en global leder innenfor helse, pensjon, investeringer og talent. Selv som tidene har forandret seg, og vårt selksap har utviklet seg, har våre kjerneformål forblitt de samme: Vi påvirker folks liv på en positiv måte. I generasjoner har kundene våre stolt på oss for nyttige innsikter og fremtidsrettede løsninger, og ettersom vår globale rekkevidde og våre ressurser har utvidet seg, så har våre evner gjort det samme. I dag arbeider Mercer med kunder i 130 markeder verden rundt, og hjelper dem fortfarende å fremme helse, rikdom, og resultatene av deres mest viktig ressurs - deres folk.

Marsh & McLennan Companies

Mercer er et globalt konsulentfirma som hjelper organisasjoner rundt om i verden å forbedre helsen, økonomien og karrieren til sine ansatte. Mercer, med fler enn 25 000 ansatte, har kontor i 44 land og er til stede i over 130 land. Mercer er et heleid datterselskap av MARSH & McLennan (NYSE: MMC), et globalt konsern som er verdensledene innen områdene risiko, strategi og personal. Marsh & McLennan Companies med 76 000 ansatte over hele verden, har en årlig omsettning på nærmere 17 milliarder dollar og er også morselskap til Marsh, Guy Carpenter, og Oliver Wyman, Mer information finnes på http://www.mercer.no. Følg Mercer på Twitter @Mercer.

© 2019 Mercer LLC. All rights reserved.