Belønning og ansattgoder | Mercer Norge

Belønning og ansattgoder | Mercer Norge

Karriere

Belønning og ansattgoder

Belønning og ansattgoder

Vi er stolte av å kunne tilby konkurransedyktige belønningspakker designet til din bedrifts psykososiale velferd. Disse pakkene inkluderer:

  • Konkurransedyktige lønninger og total kompensasjon
  • Pensjonssparingsplan
  • Betalte helligdager og ferie
  • Kompetanseutvikling program

Læring og utvikling

I Mercer er vi stolte av å oppmuntre våre kollegaers ideer. De utvikler forskning og gir råd som løser våre kunders største forretningsspørsmål. Og de lager en intellektuell kapital som gjør en forskjell i verden. Våre ansatte er vår virksomhet - det er en av grunnene til at vi verdsetter våre kollegaers personlige læring og utvikling så høyt. Vi ønsker også kolleger å se Mercer som et sted hvor de kan utvikle sine ferdigheter og planlegge sin karriere på sikt.

Det er på grunn av dette Mercer tilbyr mange muligheter til å utvikle våre kollegaers karriere, blant annet igjennom hundrevis av online og personlig seminarer, kurs, sertifiseringsprogrammer og treningsøkter. I tillegg til vår egen læreplan, gir Mercer etterutdanning på en rekke områder.

Mercer tilbyr også undervisningsgodtgjørelse og annen støtte, for eksempel studiedager, til kolleger som fullfører kvalifikasjoner eller sertifiseringer.

Klar til å starte neste fase av karrieren din hos Mercer? Søk på noen av våre åpne stillinger.

Mobilitet

Mercer tilbyr mobilitet både i din karriere, også i hele verden. Som en global organisasjon med kontorer i 40 land gir vi muligheter til å jobbe på tvers av geografiske områder. Her hjemme kan du forvente å jobbe med prosjekter som strekker seg over andre forretningsområder og avslører nye muligheter til å lære og utvide dine ferdigheter. Vi vil at du skal jobbe med prosjekter som passer dine interesser, og vi oppfordrer deg til å søke nye veier for profesjonell utvikling.

Karriere @ Mercer

Vi arbeider for å gjøre en forskjell i folks liv.

Mercer Cares

Mercer kolleger over hele verden jobber sammen for å bygge sterke samfunn.

Les mer
Søknadsprosess

Klar til å søke? Her er en titt på hva du kan forvente under prosessen.

Les mer
Mercer Alumni Network

Hold kontakten og hold deg informert ved å bli med i vårt LinkedIn-nettverk.

Følg oss på Linkedin
Mercer Karriere

Din karriere hos Mercer starter her. Se på åpne jobbmuligheter og lær om bedriftskultur, belønning og ansattgoder, og mer.

Les mer
Join Our Community

Du får tilgang til et nettverk av mer enn 6000 Mercer-kolleger over hele verden.